S-A DECIS Unde va antrena Bogdan Lobonț după retragere


Bogdan Lobonț a trăit aseară unul dintre cele mai emoționante momente din carieră. A plâns, a râs, a vorbit, a apărat poarta României pentru ultima oară, și apoi a povestit ce va face mai departe. Va fi antrenor, cel mai probabil în Italia.

„Fotbaliștii au fost actorii principali în această seară, ei au obținut victoria. A fost o seară plină de emoție. Mă gândeam înaintea meciului «Mamă, mamă, nici la debut nu am avut asemenea emoții».

Jucătorii naționalei au o calitate umană extraordinară. Sunt sigur că vor face lucruri mărețe împreună. Au început să muncească așa cum trebuie. Asta este strada cea bună. Avem o grupă dificilă în Liga Națiunilor. Cu Muntenegru am avut meciuri nebune, în sensul rău, în preliminariile trecute. Nici Lituania nu trebuie subestimată”, a declarat Lobonț imediat după meci.

„Este o etapă importantă din viața mea. Sunt pregătit să fac pasul următor. Deocamdată mă bucur de această seară minunată. De mâine o să-mi așez gândurile și voi analiza toate ofertele pe care le-am primit. Nu sunt un om secretos. Cartierul general va rămâne probabil în Italia”. Bogdan Lobonț, fost portar Dinamo

-->
Previous Cea mai bună veste! Ce decizie a luat astăzi instanța de judecată
Next Un jucător extrem de important, despre fani: ”Ei chiar merită trofee”. Ce face dacă primește o ofertă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *