S-A DECIS Ce va face Jaime Penedo


Jaime Penedo a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști străini care au trecut prin Ștefan cel Mare. El a plecat la jumătatea lunii decembrie de la Dinamo și ieri şi-a anunţat retragerea din activitate printr-o conferință de presă unde a participat și familia lui.

“Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, fanilor echipelor la care am jucat de-a lungul carierei şi tuturor colegilor pe care i-am avut. Vreau să le mulţumesc şi colegilor de la naţională, în mod special grupului care a ajuns în Rusia. Pentru mine, echipa naţională va rămâne mereu pe primul loc.

Puteam să mai joc în Panama. El Plaza era interesată de mine, dar a trebuit să fiu sincer. Fizic nu mai puteam, aşa că am decis să mă retrag”, a declarat Jaime Penedo la conferința de presă.

Presa din Panama susţine că fostul portar al lui Dinamo se gândeşte să deschidă o şcoală de fotbal, iar portarul declara pentru doardinamo.ro înainte să plece din România că această școală va purta numele Dinamo.

Jaime Penedo a jucat pentru Estudiantes de Panama, Plaza Amador, Cagliari, Arabe Unido, Osasuna B, Municipal, LA Galaxy, Saprissa şi Dinamo Bucureşti. Între 2003 şi 2018, fostul portar al “câinilor” a jucat 129 de meciuri pentru echipa naţională a statului Panama, alături de care a participat la Campionatul Mondial din Rusia. În 2014, Jaime Penedo a fost campion al Statelor Unite ale Americii cu LA Galaxy, iar la Dinamo a câştigat Cupa Ligii în sezonul 2016-17.

Citește și:

S-au decis asupra portarului, vine azi. El este alesul lui Rednic!

-->
Previous VIDEO Lucas Pirard, noul portar al lui Dinamo?
Next S-au decis asupra portarului, vine azi. El este alesul lui Rednic!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *