S-A DECIS Care sunt fotbaliștii care vor pleca sigur la vară


Dinamo a început deja curățenia de vară. Florin Bratu s-a hotărât pe cine vrea să păstreze și pe cine nu pentru sezonul următor în care echipa din Ștefan cel Mare se va baza mai mult pe jucătorii tineri sau pe cei din propria pepinieră.

Nemec, Romera, Torje, Katsikas, Monroy, Palici și Nica sunt istorie pentru Dinamo. Ei au evoluat din ce în ce mai puțin în ultima perioadă și vor continua pe aceeași linie. Sau chiar vor fi simpli spectatori la partidele „câinilor”, întrucât Bratu are de gând să continue revoluția din cadrul lotului.

Toți jucătorii enumerați mai sus devin liberi la vară, cu mențiunea că Torje și Nica se întorc la grupările de care aparțin, Akhmat Groznâi, respectiv Atalanta.

„Mitraliera” va da credit și mai mult tinerilor. Chiar dacă va mai pierde partide, așa cum s-a întâmplat luni, la Sfântu Gheorghe, 0-2. Tehnicianul de 38 de ani are „verde” din partea conducerii să promoveze fotbaliști din propria pepinieră.

Tocmai de aceea s-a ajuns la situația, de exemplu, ca Laurențiu Corbu, de-abia revenit la antrenamentele normale de 5 zile, să fie integralist în detrimentul lui Romera. Sau Popa să-l lase rezervă pe Nemec. Iar Ricardo Grigore să-l lase la București pe Katsikas. Ori Moldoveanu titular, iar Torje să stea acasă din cauza unor „dureri la spate”.

Situații speciale sunt cele ale lui Penedo și Marici. Și ei doi sunt la final de contract, dar portarul și fundașul vor primi propuneri concrete pentru a-și extinde înțelegerile pe încă un an cu Dinamo.

-->
Previous Borcea si-a aflat sentinta! Decizie de ultima ora
Next "Ar fi fost NEBUNIE sa jucam cu ei!". Ce isi doreste Bratu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *