S-A ANUNȚAT Revoluție la Dinamo. Câți jucători vin și când semnează


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a venit imediat după înfrângerea cu Astra, împreună cu Luana, fiica sa agent de jucători, la club, pentru a discuta cu cei din conducere strategia de transferuri. Ieri s-a anunțat public că vor mai pleca jucători și vor mai semna 5 jucători în următoarele zile.

„Achizițiile noastre au fost mai multe nereușite în vară. Trebuie să recunoaștem asta. Adevărata față a lui Dinamo cu Rednic va fi după perioada de pregătire. Pentru că el își va construi lotul.

Vom juca în play-out. E un sezon ratat din toate punctele de vedere. Trebuie să fim sinceri, play-off-ul este în acest moment foarte, foarte departe de noi.

Rednic trebuie să schimbe multe. Vor pleca jucătorii pentru care ne-am dat seama că existe anumite limite. Sper ca până la reunire 90-95% din lot să fie stabilit. Vin 4-5 jucători în următoarele zile. Trebuie să spălăm puțin rușinea din acest sezon.

Au toate condițiile. Au mașini de serviciu și apartamente de serviciu. Salarii bune, locul 3-4 în Liga 1. Salomao, Pesici, Gomelt au salarii mici? 9500-10.000 pe lună e puțin? Avem vitaminizare, deplasări cu avionul, condiții de antrenament foarte bune. Ce le lipsește?”, a zis Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Un mare atacant dinamovist recunoaște: ”Plângeam în vestiar”

-->
Previous Florin Bratu îi dă un sfat lui Mircea Rednic: ”Nu da acest jucător”
Next Un mare atacant dinamovist recunoaște: ”Plângeam în vestiar”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *