--> -->

S-a aflat numele unuia dintre jucătorii care semnează mâine cu Dinamo


-->
După 1-1 cu Rapid, Dinamo va efectua două transferuri, anunță administratorul special Iuliu Mureșan. Unul dintre jucătorii care negociază cu clubul alb-roșu este grecul Nikolaos Kainourgios (23 de ani), extremă stânga de meserie.

Iuliu Mureșan confirmă ceea ce antrenorul Mircea Rednic a transmis la conferința de presă de de vineri, anume că Dinamo va efectua două transferuri în următoarele zile. Administratorul special al clubului alb-roșu a declarat în această dimineață că doi jucători, care au efectuat deja vizita medicală, vor semna cu Dinamo, cel mai probabil luni.

„Cei doi urmează să semneze, probabil luni. Unul a venit la Săftica, cu soția, este atacant. A venit și celălalt, ieri au făcut vizita medicală. Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate”, a spus Mureșan la emisiunea „DigiSport Matinal”.

La fel de secretos a fost și antrenorul Mircea Rednic în urmă cu două zile: „Nu mai făcut doi jucători vizita medicală, dar n-au mai ajuns la Săftica și știrea n-a apărut nicăieri! Nu știu cine sunt, chiar nu îi cunosc. Nu am terminat cu transferurile, mi-e teamă să nu fim iarăși blocați. Măcar să profităm”.

Nikolaos Kainourgio este un jucător grec liber de contract din iulie, după despărțirea de Zulte Waregem.

Kainourgios, care a evoluat la Aittitos Spaton, AE Sparti și Zulte Waregem, se află în negocieri avansate cu Dinamo. În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.

400.000 este cota de piață a acestuia, conform Transfermarkt.

Citește și:

Cum se apără dinamoviștii: ”Nu știu dacă se poate antrena lucrul acesta”

 

-->
Previous Iuliu Mureșan oferă detalii noi despre starea lui Răuță
Next Rednic a confirmat că va mai aduce 5 jucători vor veni la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.