S-A AFLAT De ce a avut loc întâlnirea Lucescu, Andone, Lupescu


Lui Mircea Rednic a început să-i meargă bine la Dinamo, dar a strâns și multe antipatii ale oamenilor care nu sunt neapărat pe aceeași lungime de undă cu el în acest moment. Antrenorul ”câinilor” a aflat de o întâlnire între Mircea Lucescu, Ionuț Lupescu și Ioan Andone, și a crezut că vor să preia ei clubul. Dar se pare că s-a înșelat.

De fapt, Mircea Lucescu a convocat mai mulți foști dinamoviști la această masă pentru ca să vadă dacă îl susțin în războiul mediatic cu Mircea Rednic. Ionuț Lupescu, Florin Răducioiu, Ioan Andone și Florin Prunea au fost cei care s-au întâlnit cu Il Luce, care le-a transmis că nu mai are de gând să-i mai răspundă lui Rednic pentru a nu se alege cu noi jigniri. Iar unii dintre ei i-au promis lui Lucescu că se vor implica ei și-l vor pune la punct pe antrenorul ”câinilor”. Zis și făcut. Au apărut deja primele atacuri în presă ale lui Ionuț Lupescu.

„Nu comentez eu ce spune Rednic. Cine știe cine ne-o fi văzut și i-a spus. Noi am fost doar la masă. Am zis doar și mai demult că nu mă interesează să investesc la Dinamo”
Ioan Andone, manager Voluntari

„Da, ne-am întâlnit, dar eu mă văd foarte des cu Ionuț sau cu nea Ando. În plus, îmi face plăcere să mă revăd cu nea Mircea Lucescu. Suntem foști dinamoviști, normal că am vorbit de Dinamo, despre ce se întîmplă acolo, fiindcă ne pasă. Eu puteam să ajung la Dinamo, am avut contractul pe masă, dar nu am vrut să vin în orice condiții. Nu se pune însă problema că vrem să luăm clubul sau să investim, chiar dacă se știe că domnul Negoiță vrea să vândă”
Florin Prunea, fost internațional

Citește și:

Miriuță îl contrazice pe Rednic: ”Niciunul nu vine”

-->
Previous Acuze INCREDIBILE la adresa lui Dinamo
Next Miriuță îl contrazice pe Rednic: ”Niciunul nu vine”

1 Comment

  1. Avatar
    Manole Daniel
    februarie 11, 2019
    Răspunde

    Ar trebui să le fie rușine acestor clovni. În loc să comenteze și să-l jignească pe Rednic, să pună mâna și să investească în clubul care le-a oferit faimă și renume purtând tricoul câinilor. Până acum, singurul fost jucător care bagă bani în Dinamo este Rednic. Restul să tacă și să se ascundă prin coclaurile în care au stat ascunși până acum, sau să investească în „echipa de suflet” și să vorbească.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *