S-a aflat cine este în spatele lui Cortacero: ”Au verificat”


De pe 13 august, de când Ionuț Negoiță a anunțat că a vândut Dinamo, pe 1 leu simbolic, care nici ăla nu a mai venit, toți suporterii dinamoviști s-au întrebat cine este de fapt Benel Internațional și cine este în spatele lui Pablo Cortacero.

Cornel Dinu și suporterii au deslușit misterul.

”Cei din peluză, oameni care sunt dinamovişti, au verificat şi au văzut că în spatele lui Cortacero nu e decât o căsuţă poştală undeva, într-o localitate din Luxemburg, într-o clădire unde mai sunt 4.000 de căsuţe de off-shore de genul acesta. Nu s-a ştiut de la început care sunt datele transferului de la Negoiţă, de la coafor la Cortacero, printr-un intermediar care a mai fost contabil. Am avut şi eu contabil, dar l-am lăsat la cifre”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Încă din faza negocierilor, noii patroni ai lui Dinamo au născut suspiciuni. Pablo Cortacero a declarat că el este reprezentantul unor investitori, însă de fiecare dată a evitat să spună cine sunt aceştia. În acte, Dinamo a fost preluată de Benel International SA, o firmă înfiinţată în 2016. Compania are însă un acţionar unic, Global Necary IAM SA, o firmă înregistrată în Panama, un cunoscut paradis fiscal. Despre Global Necary IAM SA nu există însă prea multe detalii şi nu se ştie cine administrează firma.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI Omul care a transformat Muzeul ASTRA din Sibiu

Previous Pablo Cortacero, de negăsit. Dinamo, ținută în viață de altcineva
Next Se strânge lațul. Pablo Cortacero, la momentul adevărului. Reacție de ultimă oră

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *