Rușii le-au tras clapa ”câinilor” în transferul lui Mevlja


Dinamoviștii erau extrem de încântați vara trecută atunci când au văzut că Miha Mevlja, fostul lor căpitan, a fost transferat de Zenith St. Petersburg de la FC Rostov. Informațiile despre tranzacție detaliau faptul că Rostov urma să încaseze 8 milioane de euro pentru fundașul sloven, iar ”câinii” aveau stipulat în contractul transferului lui Mevlja la Rostov, în vara 2016, că vor avea parte de 10 la sută din următoarea afacere în care era implicat apărătorul.

Doar că atunci când și-au cerut banii, 800.000 de euro, roș-albii au fost puși la colț de către oficialii lui Zenith. Aceștia au remis documente înregistrate și la federația rusă în care se prezenta că suma transferului a fost de 4 milioane de euro, astfel că românii vor încasa doar 400.000 de euro.

Până la urmă nu era o sumă de lepădat, în condițiile în care pe o sumă aproximativ egală a fost cedat Vali Lazăr la Al Sailiya, problema în această situație fiind greutatea cu care s-au încasat banii. Numai că și rușii au transmis că suma de 400.000 de euro va fi plătită undeva în primăvara 2018! Nu imediat, cum afirmă dinamoviștii că era stipulat în contract.

Mevlja a venit gratis în 2015 la Dinamo, adus de Mircea Rednic, iar un an mai târziu roș-albii încasau 700.000 de euro de la Rostov pentru cedarea jucătorului. Miha a fost căpitanul echipei, a ajuns și-n ”naționala” țării sale, jucând cu Rostov și-n grupele Champions League, unde a învins pe Bayern Munchen.

Citește și:

Unde ar putea pleca Nemec. Nu este o formație din România

-->
Previous Unde ar putea pleca Nemec. Nu este o formație din România
Next Dragomir: ”Este una dintre marile greșeli a lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *