Rupe tăcerea după ce a plecat: ”M-am săturat de atâta imbecilitate”


Fostul medic al lui Dinamo, Liviu Bătineanu, cel care și-a dat demisia în această vară din cauza salariilor neplătite, el fiind unul dintre cei mai vechi oameni din întreg clubul, a rupt tăcerea în cazul aparaturii dispărute de la Săftica.

”Nu știu și habar nu am de ce Mircea Rednic s-a trezit acum să vorbească despre acest subiect. Dar foarte bine! Să iasă și să spună cu nume și prenume tot ce știe.

Pe mine nu o să mă vedeți că o să accept să intru în vreo polemică cu Mircea Rednic și să fac unora sau altora pe plac, dar m-am săturat de atâta imbecilitate după 21 de ani de stat la Dinamo. De trei luni mă simt chiar foarte bine și simt că îmi este bine că sunt departe de tot felul de scandaluri.

Au apărut în urmă cu câteva luni și alte declarații ale unui fost medic de la Dinamo, Adrian Motoacă, tot pe subiectul ăsta, iar apoi firma respectivă a ieșit și a dat un comunicat. Acele aparate nu au fost plătitie și nu era normal ca ele să se întoarcă la cei care le livraseră și nu își primiseră banii? Nu știu despre ce biciclete lipsă vorbește Mircea. Hai să fim serioși! Vă rog să mergeți și să îl întrebați pe Rednic ce știe cu exactitate. Eu alt lucru nu mai am de comentat pe tema acestui subiect”, a declarat Liviu Bătineanu pentru Prosport.

Citește și:

Moaștele Sfântului Nectarie și cele ale sfântului vindecător de coronavirus, la București

-->
Previous Dinamo este tot mai aproape de a fi preluată de un fond de investiții
Next Probleme în interior la Dinamo: ”Lumea încearcă să ascundă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *