--> -->

Rufo Collado, prima reacție după investigația GSP: ”N-avem nicio legătură cu el” EXCLUSIV


-->
Rufo Collado este directorul sportiv al lui Dinamo, cel pe care marea partea a suporterilor dinamoviști l-au felicitat pentru transferurile făcute la echipa din Ștefan cel Mare, în frunte cu Aleix Garcia. Însă, după patru înfrângeri consecutive lucrurile iau o întorsătură nefericită pentru liniștea echipei și Rufo Collado a încercat să explice ce se întâmplă. De asemenea, a lămurit lucrurile după investigația GSP despre trecutul său.

”Am venit într-o țară foarte complicată, am format un lot puternic și vă garantez că echipa va crește. Toți încearcă să ne destabilizeze, inclusiv înainte de meciuri, dar noi suntem liniștiți și ne vedem de drumul nostru. Până la urmă își va da toată lumea seama că este un proiect serios aici și nimic ascuns.

Datorită contactelor pe care le am în toată lumea putem ajuta Dinamo. Dar nici eu, nici Pablo și niciunul dintre cunoscuții mei nu-l cunosc pe Borcea. N-avem nicio legătură cu el.

Firma pe care am avut-o nu era fantomă, era 100% legală și a ajutat mulți copii. Avem conexiuni la nivel mondial pe care le folosim doar în interesul lui Dinamo, pentru a face o echipă și mai puternică. În rest, totul mi se pare doar un circ mediatic”, a declarat Rufo Collado pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Ioan Andone, reacție despre situația de la Dinamo: ”Mă doare”

-->
Previous Ioan Andone, reacție despre situația de la Dinamo: ”Mă doare”
Next Decizia inexplicabilă a lui Negoiță. De ce a ales să predea spaniolilor Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.