Rufo Collado, detalii neștiute din timpul derby-ului: ”Nu-mi place”


Rufo Collado a acordat astăzi un interviu exclusiv pentru gsp.ro în care a vorbit despre derby-ul cu FCSB și despre Mihai Stoica și Gigi Becali.

”A văzut toată Europa ce s-a întâmplat cu FCSB, nu mai e nevoie să mai zic nimic. E evident. Noi ne gândim la următorul meci. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, toți au câte o părere, dar imaginile vorbesc singure. Nu vreau să vorbesc urât de nimeni, mai departe judecați voi!

La meciul cu FCSB am văzut lucruri care nu mi-au plăcut, și pe cealaltă bancă, și la vestiare. Imagini precum cele de la meciul cu FCSB nu au ce căuta în sport.

Nici nu am mâncat după meci, nici nu am luat micul dejun a doua zi pentru că m-am dus supărat la somn nu doar din cauza înfrângerii, ci pentru felul în care ea s-a produs, pentru că jucătorii mei erau foarte afectați. S-au întâmplat lucruri lamentabile, care n-ar trebui să existe, au fost lucruri urâte din partea FCSB.

OK, cei de acolo au câștigat, dar nu trebuie să mergi să provoci vestiarul adversarului în felul acesta. Nu-mi plac lucrurile de genul ăsta, nu e OK pentru sport. Am văzut cu ochii mei lucruri urâte din partea lor.

Nu-i cunosc pe Becali și pe Stoica personal. I-am văzut la TV, da, dar nu am avut plăcerea să discut cu ei. Prima impresie despre ei? Așa cum am zis, nu-mi place circul, nu e în linia pe care noi ne dorim s-o promovăm”, a declarat Rufo Collado pentru GSP.RO.

Citește și:

Noul Consiliu de Administrație s-a reunit astăzi. Bălănescu out. Doi conducători noi

-->
Previous OFICIAL Aleix Garcia, la Dinamo. Numărul pe care îl va purta și perioada pe care a semnat
Next Iorga, ți se pregătește ceva. Porecla dată fostului jurnalist EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.