Rufo Collado despre ce a găsit în România: ”Este de bază în fotbal”


Rufo Collado este omul de încredere al lui Pablo Cortacero în România, dar și cel care a fost adus pentru a aduce jucători și a se asigura că din punct de vedere sportiv proiectul este pus pe roate. Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani. Directorul sportiv al ”câinilor” a mărturisit și ce l-a surprins negativ la noi în țară.

”Nivelul fotbalului românesc? Eu cred că este la nivelul trei, la nivel de campionate europene, dar văd că are potențial pentru a crește. Eu cred că este o țară care poate crește și la nivel fotbalistic și acest progres poate să ajute naționala României. Dar pentru asta trebuie să se construiască și să se investească în academii, pentru a crește jucători și structura.

Nu îmi place mentalitatea, fiindcă este o mentalitate de pierzător. Nu îmi place că jucătorii nu sunt competitivi, nu îmi place că nu au cunoștințe despre alimentație corectă, despre cum ar trebui să se odihnească. De exemplu, la ce am văzut la antrenamente, fac foarte puțin stretching, care este ceva de bază în fotbal. În fine, sunt multe lucruri, dar fără să criticăm și cu modestie vom încerca să punem la punct și să ducem clubul acolo unde merită”, a declarat Rufo Collado pentru Telekom Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cea mai trăsnită competiție a avut loc în Parâng

-->
Previous Vasile Miriuță despre spanioli: ”Rămân mut”
Next Decizie importantă la echipă a lui Cosmin Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.