Rufo Collado a dezvăluit planurile spaniolilor: ”Este încă în mintea noastră”


Rufo Collado a recunoscut într-un interviu pentru presa spaniolă că atât el, cât și Pablo Cortacero, se gândesc să se întoarcă în Spania la un moment dat după ce duc Dinamo acolo unde-i este locul.

”Întoarcerea în Spania, într-un fel sau altul, este încă în mintea noastră. Ne punem toată energia să ducem Dinamo la un nivel înalt, unde merită, dar în viitor ne-ar plăcea să revenim.

Dinamo București e o oportunitate grozavă, un club cu o istorie bogată, cu o masă uriașă de fani, cea mai mare din țară și cu perspective de creștere economică. Clubul a fost însă un dezastru din toate punctele de vedere. Nu existau bani, vestiarul era foarte subțire. Erau lipsuri mari în zonele legale, sportive, în materie de comunicare. Totul era îngrozitor.

La nivel sportiv a trebuit să remodelăm întreaga echipă. Mai mulți jucători din perioada recentă nu s-au ridicat la nivelul unui club de talia lui Dinamo București. Cum competiția era deja începută când am preluat frâiele, a fost nevoie să ne bazăm pe fotbaliștii pe care deja în cunoșteam.

Fotbaliștii români sunt buni cu mingea, cu o calitate tehnică deosebită. Dar din punct de vedere tactic stau foarte rău. Sunt jucători talentați, capabili să evolueze, dar lipsa cunoștințelor tactice de bază e marea lor problemă”, a declarat Rufo Collado pentru El Confidential.

Citește și:

Ofertă pentru Fabbrini: ”Credeți că ni-l dă Contra?”

-->
Previous Se rezolvă problema cu banii. Gură de oxigen pentru echipă
Next Ofertă pentru Fabbrini: ”Credeți că ni-l dă Contra?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.