--> -->

Rromi la birourile lui Dinamo. Persoane vizate: Cortacero și Șerdean


-->
Situația de la Dinamo devine mai grea pe zi ce trece. Apar tot mai multe amănunte din club care par incredibile. Câțiva cetățeni de etnie rromă au apărut într-una dintre zilele trecute la hotelul lui Negoiță. Îl căutau pe Dorin Șerdean, președintele clubului, și cereau să le fie returnați banii pe care ei i-ar fi împrumutat fostului viceprimar din Alba Iulia și asociaților lui spanioli.

Motivul? Aceștia ar fi împrumutat o parte din suma cu care s-a preluat clubul din Ștefan cel Mare. Pablo Cortacero a susținut că el ar fi fost reprezentantul unui fond de investiții secret și foarte bogat, dar el și prietenii cu care a venit la Dinamo ar fi împrumutat de la câțiva cetățeni rromi banii cu care au creditat clubul în ultimele trei luni. Respectivii au apărut într-una dintre zilele trecute în hotelul lui Ionuț Negoiță. Veniseră să ceară banii înapoi. Surse care au asistat la scenă povestesc că oaspeții neinvitați nu l-au găsit pe Dorin Șerdean, pe care-l căutau.

I-a întâmpinat numai Marius Iorga, șeful departamentului de scouting. De ce îl căutau pe Șerdean? Fiindcă el ar fi funcționat ca omul de legătură atunci când ei au oferit sumele cu care Cortacero a creditat clubul Dinamo. Șerdean, fost viceprimar în Alba Iulia și jucător de șah, a fost prezentat drept președinte executiv după ce ibericii au preluat conducerea echipei.

Cortacero cunoștea proveniența acelei sume și știe că le este dator ardelenilor care ar avea și ei unele legături în Spania. Soluția pe care a găsit-o Pablo, deocamdată? I-a mandatat și pe ei să caute un cumpărător pentru clubul Dinamo. Între timp, caută și el să îi predea clubul cuiva, scrie gsp.ro.

Citește și:

Cortacero chiar deține acțiunile lui Dinamo. Artificiul făcut de Negoiță

-->
Previous Cortacero chiar deține acțiunile lui Dinamo. Artificiul făcut de Negoiță
Next Giovanni Becali dă din casă: ”E aproape retras”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.