--> -->

Ropotan e sigur. Ce crede că va face Rednic la Dinamo


-->
Adrian Ropotan a reușit să înscrie în minutul 69 un gol frumos contra fostei sale echipe. El explică ce a simțit când a revenit în Ștefan cel Mare, dar și ce crede că va face Rednic la Dinamo.

”Mai puțin contează cine înscrie astăzi, important era să luăm punct sau puncte. Am luat două goluri care puteau fi evitate. Nu pot să spun că ne-a surprins Dinamo, am jucat ce trebuia să jucăm, nu i-am lăsat să-și creeze ocazii. Încercăm să înscriem, dar ne trebuiesc puncte. A fost un meci de campionat, Dinamo va rămâne tot timpul în sufletul meu, dar eu o să încerc să fac tot posibilul ca Chiajna să câștige.

Au trecut ceva ani de când am luat titlu aici, pe nea Mircea îl știu, știu ce antrenor este, cred că va schimba mult jocul lui Dinamo”, a declarat Adrian Ropotan.

”În perioada următoare vom încerca să facem o echipă competitivă pentru la anul, dar trebuie să și câștigăm meci de meci în play-out. Nu suntem dezamăgiți de suporteri, e normal să fie în număr mic, dar îi chemăm să vină mult mai mulți de acum. A fost o atmosferă senzațională aseară la handbal, cred că a fost primul meci meci de handbal pe care îl văd pe viu” Deian Sorescu, fundaș Dinamo

”Este pentru prima dată când joc contra fostei male echipe, a fost puțin ciudat pentru mine, dar trebuie să joc și să încerc să ajung la un nivel cât mai bun. Îmi trebuie timp, am stat foarte mult accidentat, muncesc să revin la un nivel cât mai bun” Marius Alexe, atacant Concordia Chiajna

Previous Chin, dar victorie! Papazoglou gol în premieră. Ceilalți remarcați
Next GRAV Rednic a mărturisit ce a pățit Montini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *