Ronaldo Deaconu s-a hotărât. Ce va face în următoarea perioadă


Deaconu zici că e Ronaldo. Da, Cristiano Ronaldo. Altfel e greu de crezut această telenovelă care s-a creat în jurul transferului său la Dinamo. Așa că fotbalistul de 20 de ani a reacționat și a vorbit despre situația sa.

„Publicitatea e bună pentru mine ca tânăr, dar a venit momentul să mă exprim numai pe teren. Nu înțeleg cine a vrut să mă discrediteze, sau de ce. Nu am zis niciodată că sunt ținut cu forța la Concordia Chiajna. Eu îmi respect colegii și stafful tehnic. Chiar am o relație bună cu ei.

Nici nu mai știu ce să zic despre acest transfer. Am lăsat cluburile să discute între ele. Problema nu e la mine. Eu aș accepta să plec, dar nu sunt disperat. Chiar nici nu știu ce să zic despre transfer, dacă se va face sau nu.

Sunt preocupat de antrenamente, de recuperare. Acum sunt în programul echipei, nu mă abat de la el, îmi respect obligațiile. Vom vedea ce se va întâmpla, sunt mai multe posibilități. Vreau să fie bine și pentru mine, și pentru club.

Repet, am o relație bună cu toată lumea de la Chiajna, dar se pare că e cineva care vrea să mă discrediteze. Dar nu e nicio problemă, voi reacționa muncind și mai mult, să cresc în valoare. Sunt un fotbalist disciplinat, nu sunt genul să fac probleme la echipă. Sunt concentrat 100% la ceea ce e la Concordia”, a zis Ronaldo Deaconu pentru GSP.RO.

-->
Previous INTERVIU PREMIUM Penedo: ”Pentru mine, Dinamo este România”
Next Azi se discută cele mai importante două transferuri. Ce șanse sunt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *