Romera rămâne „câine”. Pe cât a semnat fundașul


Fundașul dreapta spaniol José Antonio Romera Navarro a semnat astăzi un nou contract cu FC Dinamo București, valabil până la finalul sezonului competițional 2017-2018, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Format la Academia clubului Levante, José Antonio Romera Navarro (1.79 m / 73 kg) a evoluat în carieră pentru CD Onda, Levante B, CF Gandia (toate din Spania), FK Dukla Praga, FK Jablonec (ambele din Cehia) și, din vara anului trecut, pentru FC Dinamo București.
José Antonio Romera Navarro a jucat 39 de meciuri în tricoul alb-roșu, în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști dinamoviști în sezonul recent încheiat.

32 de meciuri în Liga 1 Orange, 31 ca titular, a adunat Romera Navarro în sezonul competițional 2016-2017. A marcat un gol în campionat, în meciul CS U Craiova vs FC Dinamo București, scor 2-2 în play-off.

1 gol a înscris Romera Navarro pentru Dinamo în Cupa României, în victoria din deplasare, 3-1 la Mediaș cu Gaz Metan. Romera Navarro a mai jucat, sezonul trecut, 5 partide în Cupa Ligii și două în Cupa României.

1 trofeu a câștigat Romera Navarro cu echipa din Ștefan cel Mare, Cupa Ligii Adeplast.

30 de ani va împlini Romera Navarro pe 8 septembrie 2017.

23.07.2016 este data debutului în tricoul alb-roșu, în meciul din Liga 1 Orange, Astra Giurgiu vs FC Dinamo București, scor 1-4.

Previous Contra, în meciul legendelor în Spania
Next Steliano Filip ar putea pleca în Serie A

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *