--> -->

Romera: ”Am judecat inteligent”


-->
Spaniolul Romera Navarro a fost unul dintre eroii ultimului Derby de România. A centrat decisiv pentru Nemec, care a scos penalty după ce a fost acroșat de către Bălașa, apoi, în prelungiri, a fost faultat în careul advers de către De Amorim. Penalty-urile au fost transformate de către Hanca, iar Dinamo a învins cu 2-1, revenind în lupta la titlu.

Ibericul a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre faza ce-a influențat scorul final.

”Eu n-am revăzut faza pe video, dar sunt sută la sută sigur că a fost fault asupra mea și, logic, se impunea penalty. Nu știu dacă adversarul a atins mingea, dar e clar că piciorul meu l-a lovit. Eu, inițial, așa cum am judecat în acele fracțiuni de secundă, mă gândeam să încerc șutul. N-aveam ce pierde, simțeam că pot face ceva. Mi-am dat seama că voi fi închis de Amorim și parcă mai era cineva, l-am văzut cu coada ochiului cum are de gând să atace, și-atunci am fost inteligent. M-am gândit că mă va faulta, fiindcă de tras la poartă aveam șanse minime, astfel că am căutat să-mi pun piciorul meu stâng între al lui și minge. Am vrut să protejez balonul. Restul, ați văzut”, a declarat Romera.

Fundașul dreapta a fost impresionat de către atmosfera ultimului derby: ”Sunt cele mai tari meciuri din cariera mea, dar la acesta a fost cea mai mare presiune. A fost o partidă tare emoțională. Suporterii lui Dinamo sunt colosali, n-aș vrea să joc vreodată împotriva acestei galerii”.

Jucătorul de 29 de ani este în ultimele săptămâni de contract, dar există opțiunea de a-și prelungi acordul cu clubul: ”Încă nu am semnat prelungirea, dar, în principiu, ne-am înțeles. Trebuie să vorbesc la club, să reglăm. Nu sunt probleme, doar că n-a fost timp de așa ceva”.

Previous VIDEO Contra n-a simțit uraganul Cristiano. Real a umilit pe Atletico
Next Super-primă pentru Cosmin Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *