Romera, Hanca și Nistor, cei mai rapizi


Preparatorul fizic al dinamoviștilor, Javi Reyes, și-a intrat în pâine în lipsa lui Cosmin Contra. La Dinamo nu merge ”când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă”. Reyes ține ca fotbaliștii să respecte cu sfințenie programul de antrenament și de recuperare.

Aparatele GPS au fost puse în funcțiune și din primele rezultate reiese că Romera, Hanca și Nistor dunt cei mai rapizi în acest cantonament. Iar Maric și Nemec nu încheie nicio ședință de pregătire fără a mai face câteva zeci de flotări.

Cosmin Contra a plecat vineri dimineață în România, la Timișoara, acolo unde o va îngriji pe mama lui bolnavă. Înainte să plece și-a dat singur 500 de euro amendă pentru că a fost eliminat la partida amicală cu NK Osijek.

În altă ordine de idei, Dinamo va susține sâmbătă dimineața, de la ora 10:00(ora 11:00 în România), al doilea meci de pregătire din această vară, cu Lokomotiva Zagreb. Echipa din Ștefan cel Mare nu-i va folosi pe Rivaldinho(care are tendinită) și nici pe Bawab, care s-a resimțit după loviturile primite de la adversari în partida cu Osijek.

Citește și:

Mihai Neicutescu: ”Sunt mulțumit”

Previous Mihai Neicutescu: ”Sunt mulțumit”
Next Fără victorie, dar cu joc îmbunătățit!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *