Rolul lui Jerry Gane și al lui Bonetti. EL e antrenorul ”câinilor” EXCLUSIV


Dinamo are multe probleme în momentul de față, dar măcar un lucru bun se întâmplă la echipa din Ștefan cel Mare, care are în sfârșit un antrenor pe placul jucătorilor și al suporterilor, care a demonstrat că poate aduce rezultate bune și care momentan va rămâne la Dinamo.

S-a speculat în ultima vreme că Dario Bonetti va fi pe banca ”câinilor” cu Hermannstadt, dar acest lucru are șanse foarte mici să se întâmple. În fapt, italianul a venit patru zile înainte de sărbători pentru a-i ajuta pe liderii DDB cu niște sfaturi despre cum să rezolve problemele cu jucătorii și nu numai. A fost consilierul DDB și deși a avut o discuție cu Jerry Gane, nu se pune problema să-i ia locul românului, el fiind ocupat cu afacerile familiei din Italia.

Bonetti nu este în acest moment în România și deocamdată nici nu se știe când se va întoarce. Cert este că Jerry Gane rămâne la Dinamo ca antrenor principal și nu va pleca decât dacă el va vrea să se întâmple asta pentru că liderii DDB îl susțin total, iar Pablo Cortacero, până nu virează banii, n-are cum să aducă alt tehnician în Ștefan cel Mare.

Citește și:

Virgil Musta dur vizavi de transportarea vaccinului în cutiile de pizza: ”Ciudat, lipsă de organizare”

Previous ULTIMA ORĂ ”I-am văzut pe Șerdean, Bălănescu și Țălnar vorbind de comisioane de mii de euro”
Next Juan Melero Marin rupe tăcerea: ”Ar trebui denunțați”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *