Roberto Strechie a ajuns la Dinamo. Povestea mijlocașului de 19 ani


Dinamo a mai înregimentat astăzi un jucător după ce ieri l-a adus pe Diego Fabbrini. Roberto Strechie, mijlocaș român de 19 ani, a ajuns aseară la Dinamo și astăzi a făcut vizita medicală la INMS. Dacă totul este în regulă, el va semna un contract pe 4 ani cu formația din Ștefan cel Mare.

„Sunt fericit că am ajuns la Dinamo. E un vis împlinit pentru mine să ajung la această echipă mare. Eu n-am mai fost de aproape 10 ani în România, îmi plăcea să vin în București, mă duceau părinții prin parcuri. Ulterior, n-am mai avut timp pentru că viața mea s-a învârtit în ultimii ani în jurul fotbalului. M-am născut la Venezia, dar viața mi se pare mai bună la prima vedere în România, mă simt acasă aici.

Sper să mă impun la Dinamo, pot să joc atât mijlocaș defensiv, cât și ofensiv. L-am cunoscut aseară pe Fabbrini, mi se pare un tip foarte ok. Prima dată a vorbit în engleză cu mine, apoi i-am spus: Dar uite, eu vorbesc italiana. Sper să facem treabă cât mai bună la Dinamo și la finalul sezonului regulat să fim în play-off”, a declarat Roberto Strechie pentru doardinamo.ro.

Previous Altă lovitură. Ante Puljici ar putea veni la Dinamo. Ce șanse sunt să se facă transferul
Next ULTIMA ORĂ Un om foarte important în acest sezon pentru Dinamo tocmai a semnat cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *