Robert Moldoveanu, dur cu cei de la FCSB: ”Noi”


Robert Moldoveanu are planuri mari la derby-ul cu FCSB. Atacantul de 20 de ani consideră că echipa din Ștefan cel Mare este mai bună și promite că se va motiva suplimentar pentru această partidă.

”Sunt emoții mari, orice jucător de fotbal și-ar dori să joace măcar odată într-un derby. Eu sunt foarte supărat pentru că din nou am ratat play-off-ul, dar trebuie să mergem mai departe și să muncim mai mult.

Pentru orice jucător e important acest meci, te vede o țară întreagă și este un joc foarte mare. La astfel de meciuri nu trebuie să te mai motiveze nimeni. Sunt fanii care te împing de la spate, nu mai ai nevoie de nimic.

Eu cred că va fi stadionul plin, până acum am înțeles că s-au vândut cam 15.000 de bilete și-i așteptăm în număr cât mai mare să vină să ne susțină. Programul DDB este un proiect foarte reușit și sper să meargă până la capăt.

Ar fi frumos să aibă și FCSB galerie, să fie ca pe vremuri, dar acum vom vedea. Noi suntem echipa mai puternică în momentul de față! Doar nu Steaua. Mă bazez pe jocul de echipă. Clasamentul nu ne ajută, dar la un derby te motivezi altfel.

Eu văd un viitor bun la Dinamo și trebuie să muncim pentru asta, pentru că dacă o să facem greșelile de până acum o să fim tot în play-out. Trebuie să muncim mai mult, să nu vorbim. Cupa României este un obiectiv pentru nou, sperăm să fie bine și să o câștigăm. Cliceniul e o echipă bună, dar noi vrem să câștigăm și o așteptăm pe FCSB în finală.

Nu vreau să vorbesc despre bani, nu sunt eu în măsură, toate se vor rezolva la timp, sper!”, a declarat Robert Moldoveanu.

Citește și:

Un fost jucător îi cere demisia unui șef: ”Asta îi transmit”

-->
Previous Un fost jucător îi cere demisia unui șef: ”Asta îi transmit”
Next Prunea, declarație sfidătoare la adresa FCSB: ”O echipă...”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *