Rivalii râd de Dinamo după ce a retrogradat


-->
Dinamoviștii sunt în „doliu” după ce echipa favorită a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani. De necazul lor s-au bucurat însă rivalii steliști, printre care și familia lui Gigi Becali.

După retrogradarea lui Dinamo la barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, FCSB a rămas singura echipă care a jucat vreodată doar pe prima scenă a fotbalului românesc. De contraperformanța istorică a rivalilor s-au bucurat toți steliștii, atât fanii echipei lui Gigi Becali, cât și cei care susțin CSA Steaua.

În Liga 2, Dinamo se va reîntâlni cu CSA Steaua, echipă susținută de Peluza Sud, după ce, la ultimele două confruntări din Casa Pariurilor Liga 1, a fost victima lui FCSB, preferata Peluzei Nord. Roș-albaștrii s-au impus cu 6-0 și 3-0 în sezonul regulat, iar la retur chiar au prevestit dezastrul rivalei.

Ultrașii de la CSA Steaua abia îi așteaptă pe roș-albi în eșalonul secund. La scurt timp după încheierea meciului cu U Cluj, aceștia au afișat bannere prin oraș cu mesajul „Karma”.

„E sărbătoare în Ghencea! 7 mai – rivala devine Regina Europei, 10 mai – își dau foc singuri. 29 mai – retrogradează. Nu e luna lor”, se arată pe contul de Facebook al celor de la Fidelis Steaua, care nu s-au abținut să nu îl ironizeze și pe Gabi Torje.

Susținătorii Stelei și-au amintit de celebra lozincă a lui Cristi Borcea „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”, dar și de lacrimile lui Torje de la finala Cupei României, câștigată de roș-albaștri în fața rivalei de moarte.

„Breaking News! Dinamo se îndepărtează de Liga Campionilor. Gabriel Torje, ai legătura!”, a fost mesajul ultrașilor „militari”.

Gruparea Roosters 2005 a mers și mai departe cu ironiile. Fanii echipei lui Daniel Oprița i-au „pregătit” marii rivale o covilă pe care scrie Dinamo București. Fotografia a fost însoțită de mesajul „Bine ați venit, rău ați nimerit!”.

Nepotul lui Becali râde de Dinamo

Lucian Becali a fost în culmea fericirii după retrogradarea lui Dinamo. Nepotul preferat al finanțatorului de la FCSB și suporter înfocat al vicecampioanei României, acesta a împărtășit cu prietenii de pe Facebook entuziasmul pe care îl trăiește.

„Un vis devenit realitate! Dinamo-n B înainte de toate, bucurie mai mare nici că se poate! Nu pot să-mi exprim bucuria îndeajuns pentru această retrogradare istorică, îmi vine să ies la Universitate să sărbătoresc!

Dinamo-n B pentru steliști aduce o satisfacție imensă! La mulți ani în B! DDB în B”, a scris Lucian Becali, pe Facebook.

Citește și:

Cornel Dinu: ”18 echipe. Glumesc”

Previous Cel mai trist suporter, consolat de jandarmi
Next Tot ce trebuie să știi despre Liga 2

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *