Rivalii își doresc Dinamo în play-off. Declarații surprinzătoare după meci


CFR Cluj face galerie lui Dinamo pentru a intra în play-off! Dacă în momentul în care crainicul stadionului a anunțat că la meci asistă 2.171 de spectatori, iar cineva din tribună a completat ”2.171 de fraieri că mai venim la circ”, iar fanii roș-albilor nu mai cred în echipa lui Miriuță, ardelenii consideră că Dinamo are șanse pe mai departe să ajungă din nou în play-off.

Dan Petrescu a declarat: ”Eu cred că dacă își vor reveni jucătorii buni de la Dinamo, se poate. Anul trecut, cum s-au calificat cei de acolo? Trebuie să creadă! Și fanii, alături de jucători. Mă bucur că am câștigat fără să mai spună nimeni nimic de arbitraj”.

Ciprian Deac a detaliat: ”Sincer, mi-ar plăcea ca Dinamo să fie în primele 6, pentru că Dinamo e Dinamo, iar play-off-ul va fi mai frumos cu această echipă”. Și Culio a spus: ”Nu vreau să vă povestesc ceea ce ne-a făcut Dan Petrescu la pauză. Mama mia! Oricum, a mișcat lucrurile, am intrat imediat și am obținut victoria. Eu cred sută la sută că Dinamo va intra în play-off. Are echipă bună, jucători, suporteri, eu zic că-și va reveni, are valoare și experiență și își va reveni curând”.

-->
Previous Nedelcearu le transmite un mesaj dur fanilor
Next Miriuță resemnat. Ce spune despre play-off și despre faptul că i s-a cerut demisia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *