Rivalii contraatacă: ”Sunt aruncate să ne adoarmă”


Dinamo are un meci extrem de greu în această seară, de la ora 20:00, la Giurgiu, după care dinamoviștii ori vor reconstrui total echipa, ori vor avea sărbători fericite cu gânduri de play-off. Adversarul nu va fi facil, mai ales că acolo a mers un antrenor destul de bun pentru nivelul Ligii 1, Costel Enache.

”Cred că astfel de discursuri sunt aruncate ca să ne adoarmă și ca să ne schimbăm strategia. Nu țin cont de așa ceva.(n.r. faptul că Montini e accidentat) Nu mă sperii atât de ușor, dar e un semnal de alarmă că au câștigat categoric cu cei de la Craiova. Rednic nu mai are nevoie de nicio prezentare, a demonstrat până acum de atâtea ori ce valoare are. Este important ca noi să fim concentrați pe ce am pregătit pentru a bloca ideile tactice ale adversarului”, a declarat Costel Enache pentru gsp.ro.

hotel iceberg balcic-->

”Gazonul e în stare bună, așa cum a fost mereu! A fost curățat două zile la rând pentru că a nins, încălzirea e pornită. Acum, în timp ce vorbim, gazonul e impecabil. Nu știu ce va fi însă dacă va ninge cu două, trei ore înainte de joc.” Costel Enache, antrenor Astra Giurgiu

Citește și:

Cine joacă în locul lui Salomao. Ce surprize mai pregătește Rednic

Previous Cine joacă în locul lui Salomao. Ce surprize mai pregătește Rednic
Next EXCLUSIV Dan Nistor a vorbit cu jucătorii înainte de meciul cu Astra. Motivație SPECIALĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *