Rivaldo pune presiune pe Dinamo. Ce le cere oficialilor


Marele fost fotbalist, Rivaldo Ferreira, este destul de dezamăgit că fiul său nu mai joacă atât de mult de când a venit la echipă Vasile Miriuță. Antrenorul a spus de mai multe ori că o să-i dea șansă, dar în meciurile cu echipele mici, cum a fost cu Aerostar Bacău, sau când nu are cu cine să joace în atac. Gazeta Sporturilor a discutat cu Rivaldo care a comentat această situație a atacantului brazilian

– Mister, ce este mai emoţionant, să-l vezi pe propriul fiu tată și pe nepot în braţe sau să câștigi un Mondial?

Sunt emoţii diferite, care au savoarea lor. Câștigând Mondialul ai parte de succes profesional, iar acesta este cel mai mare vis pe care-l are un fotbalist din orice colţ al lumii. Să-mi ţin nepoţelul în braţe, să văd că băiatul meu a devenit bărbat și familist în toată puterea, cu responsabilităţi mai multe de acum înainte, mă trece un fior prin suflet. Sunt sigur că Rivaldinho va fi un tată foarte bun.

– Care este principala calitate pe care Rivaldinho a luat-o de la dumneavoastră și aţi dori s-o preia și Davi?

Să fie un om bun, în adevăratul sens al cuvântului. Să ajute oamenii de lângă el, să-și iubească familia, asta
întregește imaginea unui om de calitate. Davi va fi un fiu bun, cum și Rivaldinho a fost pentru mine.

– Aţi făcut o poză cu piciorușul băieţelului și aţi expus-o pe social media. Aţi simţit că poate merge mai departe în tradiţia familiei?

Niciodată nu mi-am forţat copilul să fie fotbalist, deci nu voi fi drastic nici cu nepotul. Bineînţeles, aș fi foarte fericit să devină și el fotbalist, să continue tradiţia familiei, de care noi suntem mândri.

– Care va fi viitorul lui Rivaldinho la Dinamo, începând cu 2018?

Fiul meu are contract cu clubul și sper să continue cu succes, să fie titular în echipă. Este foarte tânăr, dornic și capabil să înveţe, cu el jucând bine vor avea de câștigat și el, și Dinamo. Nu spun asta fiindcă este sânge din sângele meu, dar el a arătat că este un fotbalist de calitate, este golgeterul echipei, cred că merită mai multe oportunităţi în primul “11”. Dar asta depinde de antrenor, bineînţeles, el știe cel mai bine, iar noi respectăm asta. Eu doar îi spun să muncească din greu, singura cale de a avea succes este să muncească din greu.

Citește și:

Eric de Oliveira a dezvăluit cine nu l-a vrut la Dinamo

-->
Previous Eric de Oliveira a dezvăluit cine nu l-a vrut la Dinamo
Next Gnohere: "Fanii lui Dinamo m-ar asasina"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *