Rivaldo: „Poate aș fi acceptat o ofertă. Cui nu i-ar plăcea să joace la un club ca Dinamo?”


Marele Rivaldo a ajuns în această noapte, la ora 03:30 în România și a acceptat să dialogheze cu jurnaliștii români prezenți la aeroport. El va asista astăzi la Dinamo-Athletic Bilbao, pe Național Arena, pentru a-și vedea fiul jucând pe viu în tricoul „câinilor”.

-Cum vă simțiți la prima vizită în România?

Sunt foarte fericit că am ajuns în sfârșit aici, în România, de mult timp i-am promis fiului meu că voi veni să îl văd. Va fi un meci mare și sper ca atât el cât și Dinamo să facă lucruri frumoase și să obțină un rezultat pozitiv.

-Îi este greu fiului dumneavoastră să reziste la presiunea pe care o poartă pe umeri pentru că vă duce numele mai departe?

E normal să fie presiune pentru el pentru că tatăl lui a fost un mare fotbalist, dar și el are calitate. A avut un moment în care a și vrut să se lase de fotbal din această cauză, dar eu l-am sfătuit să continue, să lupte, să creadă în el, că poate obține lucruri mari și el în fotbal.

-Cine este după părerea dumneavoastră cel mai bun fotbalist român?

Nu știu cine este cel mai bun fotbalist român pentru că îi respect pe toți, îl cunosc pe Hagi și știu că el a făcut istorie pentru Barcelona și a fost un fotbalist imens.

-Ați avut o perioadă în care ați jucat cu fiul dumneavoastră în echipă. Ar fi posibil asta și acum, la Dinamo?

Pentru el a fost foarte emoționant să joace cu mine în echipă. Nu ar fi posibil acum. Dacă nu aș fi avut problemele pe care le am cine știe dacă aș accepta sau nu. E un nume mare, cu o galerie foarte frumoasă și cui nu i-ar plăcea să joace la un club cum este Dinamo.

-Cu Mutu vorbiți des?

Cu Mutu nu am mai vorbit de foarte mult timp, de fapt, am vorbit doar când a trebuit să vină fiul meu la Dinamo în iarnă. Știu că și el a fost un mare jucător care a evoluat la cluburi mari din Italia și din puținele conversații pe care le-am avut cu el dar și din ce mi-a povestit fiul meu, este o persoană extraordinară și un bun profesionist.

-Cum a fost perioada petrecută alături de Cosmin Contra la Milan?

Am jucat împreună cu Cosmin Contra la Milan, era un jucător foarte bun și văd că el confirmă și ca antrenor. Și aici are rezultate foarte bune și sper să ajungă cât mai sus cu această echipă.

-Ce părere aveți despre fotbalul românesc?

De când a venit fiul meu în România mă uit la toate meciurile lui și observ un fotbal românesc în creștere, un campionat din Europa cu un nivel foarte bun și am mai remarcat galeria care este foarte frumoasă.

-Craiova, o altă echipă românească, joacă cu AC Milan. Au vreo șansă?

În fotbal nu trebuie să-ți fie teamă, trebuie să ai respect dar într-un meci totul este posibil.

Citește și:

EXCLUSIV FOTO&VIDEO Gazonul a cedat! Pe ce teren dezastruos va juca Dinamo cu Athletic Bilbao

-->
Previous Hanca, mesaj emoționant pentru fanii lui Dinamo
Next FOTO Rivaldo s-a întâlnit cu fiul său și s-a fotografiat cu echipa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *