Rivaldinho și Hanca se întorc în Superliga


-->
Sergiu Hanca (30 de ani) evoluează de la începutul anului 2019 la MKS Cracovia, acolo unde este și căpitanul echipei în momentul de față.

Internaționalul român a sosit în luna ianuarie a anului 2019 în Polonia, de la Dinamo, contra sumei de 60.000 de euro. Hanca a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători de la MKS Cracovia, însă mijlocașul și-ar dori să plece de la echipă, chiar dacă mai are contract până în 2025.

Sergiu Hanca vrea să devină liber de angajament în această vară, iar una dintre variantele pe care le are în momentul de față este Universitatea Craiova, anunță GSP.ro. Fostul fotbalist al lui Dinamo se află în discuții avansate cu Mihai Rotaru, iar sursa citată anterior notează că oltenii sunt la un pas să ajungă la un acord cu polonezii pentru a-l lăsa pe fotbalist să plece de la echipă.

Hanca a jucat pentru Dinamo timp de trei sezoane și chiar dacă fanii echipei îi trimit mesaje și îl cheamă înapoi în „Groapă”, fotbalistul spunea nu vrea să plece din Polonia la acea vreme.

„Fanii îmi mai scriu: ‘Vino la Dinamo’, ‘Dinamo are nevoie de tine’. Dar nu e momentul să mă întorc. Îmi este foarte bine în Polonia, am muncit mult să ajung acolo, nu văd de ce aș schimba acest lucru. Am plecat de la Dinamo într-o situație grea, n-aș putea să mă întorc într-o situație și mai grea!”, a spus Hanca, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Îl dorește și pe Rivaldinho

FANATIK a aflat că Rivaldinho este aproape de un acord cu echipa lui Mihai Rotaru, dorind să se întoarcă în SuperLiga.

Din informaţiile FANATIK, Rivaldinho, fostul atacant al lui Dinamo şi Farul Constanţa, este aproape de o revenire în SuperLiga, la Universitatea Craiova. Negocierile dintre cele două părţi sunt aproape de a fi finalizate.

Rivaldinho ar urma să semneze un contract valabil doi ani cu U Craiova, pe un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună. FANATIK a aflat că negocierile durează de aproximativ o lună, atacantul dorind, iniţial, un salariu mai mare.

Previous Zi importantă marți pentru Dinamo
Next Botoșani vrea un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *