Rivaldinho: ”Este un vis împlinit”. Ce a făcut brazilianul la finalul meciului


Rivaldinho a avut un gol anulat perfect valabil în prima repriză a finalei Cupei Ligii care l-a demoralizat puțin.  El recunoaște că nu a putut să doarmă azi-noapte din cauza asta dar și datorită bucuriei că a câștigat primul trofeu din cariera sa.

”Este prima mea finală, am întâlnit o echipă foarte bună, am jucat foarte bine și sunt foarte fericit că am luat acest trofeu. Cu siguranță nu voi dormi la noapte pentru că sunt foarte fericit că am luat acest trofeu dar și pentru că am pierdut acest gol. Nu o să uit asta”, a declarat atacantul lui Dinamo.

Fiul lui Rivaldo e totuși în culmea fericirii în România. Soția sa este însărcinată și au făcut niște fotografii deosebite la finalul partidei. Și-a pupat bebelușul din burtica viitoarei mămici. El va pleca luni în Brazilia.

”Sunt foarte fericit și sper că anul viitor vom lua mai multe. Am vorbit cu tatăl meu și am văzut că era foarte bucuros pentru mine. Vreau să mă odihnesc, să plec acasă. Europa League este un vis pentru fiecare și sper că vom ajunge în grupele acestei competiții. Sunt foarte bucuros că Cosmin Contra, Adrian Mutu, cred în mine și îmi dau încredere. Este un vis împlinit. Nu am pregătit niciun dans special pentru că nu știu să dansez chiar dacă sunt brazilian”, a încheiat Rivaldinho.

Citește și:

Clauza lui Contra care-i va scoate mulți bani din buzunar lui Negoiță

-->
Previous Contra: ”Nu i-am păstrat o medalie domnului Andone”
Next Penedo: ”M-am bucurat ca un copil de anul petrecut la Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.