Rivaldinho e în culmea fericirii! Vezi ce veste a primit


Rivaldinho trece prin cele mai frumoase momente din viața lui. Atacantul brazilian de 22 de ani care a venit în această iarnă la Dinamo nu a avut foarte multe reușite în tricoul alb-roșu dar îi merge de minune în țara noastră! El va rămâne întotdeauna cu amintiri plăcute din București, locul unde a primit cea mai frumoasă veste – va deveni tătic!

”La mulți ani pentru cea mai frumoasă viitoare mamă din lume!!! Mulțumesc pentru tot, iubirea mea. Pentru toate momentele împreună, pentru tot ceea ce faci pentru mine și mai ales pentru cel mai frumos cadou pe care puteai să mi-l faci după ce am pățit în urmă cu câteva luni. Dumnezeu este minunat, voia lui este perfectă. Eu și copilul nostru te iubim foarte mult!!!

Dumnezeu este cel mai bun cu mine…și ceea ce a trecut nu se compară cu ceea ce o să vină”, a scris Rivaldinho pe facebook.

El a mai precizat pe această rețea de socializare.

”Mulțumesc tuturor pentru sprijin. Fanii noștri sunt uimitori. Acum ne concentrăm pe finala Cupei Ligii”, a spus Rivaldinho ieri pe facebook.

Previous Filip: ”Cel mai frumos cadou ar fi Cupa Ligii”. La mulți ani, Steliano!
Next Oricine și-ar dori un asemenea cadou! Ce a primit astăzi Filip

1 Comment

  1. Avatar
    Radu Vasilescu
    mai 15, 2017
    Răspunde

    La mulți ani Filip! Da- ți fie viața plină de noroc! La mulți ani,Rivaldinio! Sa- ți trăiască frumoasele din viața ta! Noroc in viață ptr. toți dinamoviștii,indiferent de sportul practicat ptr.club!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *