Rivaldinho, dedicație pentru tatăl său. Cum arată Rivaldo la 45 de ani!


Rivaldinho este foarte atașat de tatăl său, mult mai celebrul Rivaldo, legătura dintre cei doi fiind foarte strânsă, chiar dacă atacantul dinamovist este acum în România, iar fostul campion mondial trăiește în Statele Unite ale Americii. Fotbalistul „câinilor” a ținut să-i facă o urare din suflet părintelui său, care ieri a împlinit 45 de ani.

„Este cel mai mare model pentru mine, un idol, îi sunt recunoscător în fiecare zi a vieții mele. Dumnezeu să te călăuzească în fiecare zi, pentru totdeauna. Te iubesc mult, la mulți ani!” a scris jucătorul pe rețelele de socializare, postând și o fotografie din ultima vacanță alături de Riva, în iarnă, în State.
Fotbalistul roș-albilor – două goluri și un assist în 6 etape – speră ca fostul star al Barcelonei și al lui AC Milan să fie prezent pe 1 mai pe Național Arena la Derby-ul de România dintre Dinamo și FCSB. „Caută să găsească o soluție pentru a ajunge la timp pentru acest meci. Oricum, vorbim zilnic, este inspirația mea”, a declarat Rivaldinho pentru doardinamo.ro.

Rivaldo trăiește în America și a rămas în aceeași formă fizică de invidiat ca atunci când era fotbalist. În 2000, a fost al treilea fotbalist al lumii în clasamentul FIFA, după Zinedine Zidane, care tocmai devenise campion european, și după Luis Figo, care a început era galactică la Real Madrid. Tatăl dinamovistului are o dietă de la care nu renunță zilnic și un program de pregătire ca un fotbalist profesionist, etalându-și pe rețelele de socializare rezultatele după orele intense de fitness.

Previous Giani Kiriță vinde astăzi bilete pentru Dinamo-FCSB
Next Acum se întâlnesc Contra și Negoiță. Un impediment a fost rezolvat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *