Rivaldinho: ”Ce înseamnă Steaua pentru mine? NIMIC!”


Atacantul lui Dinamo, care va împlini pe 29 aprilie 22 de ani, a venit astăzi să vândă bilete pentru partida Dinamo-FCSB, care se va disputa pe 1 mai, de la 20:30. El a acceptat un scurt interviu în care a dat niște declarații care sigur vor intra în sufletul suporterilor dinamoviști.

Ce înseamnă pentru tine meciul cu Steaua?

Este o atmosferă bună, toată lumea așteaptă acest meci și pentru mine este un meci mare pentru că suntem în lupta pentru titlu.

Ce ar înseamna o victorie pentru tine? Ar fi cadoul perfect de ziua ta?

Da, asta este cadoul perfect, să câștigăm și sunt sigur că dacă vom face un joc bun ca în celelalte două cu siguranță vom obține victoria.

Lumea deja te iubește…

Da, e foarte drăguț să am această atmosferă din partea fanilor, ei mă iubesc și vreau să le ofer aceeași apreciere în schimb.

Tatăl tău vine în România?

El vrea să fie aici de ziua mea și să vadă și meciul acesta. Deocamdată nu știu dacă vine. Astăzi sau mâine voi primi răspunsul lui final. Dar acest lucru nu este cel mai important pentru mine. Ci ca stadionul să fie plin de suporteri dinamoviști și să câștigăm. Acest lucru este cel mai important.

Ce înseamnă Steaua sau FCSB pentru tine?

Nimic. Pentru mine există doar Dinamo. Știu despre această rivalitate dar eu îmi iubesc echipa și vreau doar să-mi ajut echipa să câștige fiecare meci. Nu-mi pasă despre alte echipe. Știu că e o formație bună dar cred că noi suntem cei mai buni și dacă facem tot ce am făcut în ultimele meciuri putem câștiga.

Când îți vei serba ziua?

După meci, doar dacă câștigăm. Apoi cu familia acasă sau la un restaurant frumos.

Citește și:

Părerea lui Nedelcearu despre contractul lui Contra

-->
Previous Vedetele vin să vândă bilete
Next VIDEO EXCLUSIV Mesajul lui Rivaldinho pentru fani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.