Rivaldinho aproape să se întoarcă în România. Se va lupta cu ”câinii” pentru play-off


Rivaldinho a fost trist când a părăsit Dinamo! Brazilianul reușise să-și facă un nume propriu în tricoul ”câinilor” și dăduse un gol de generic într-un meci cu Athletic Bilbao (1-1) în vara 2017, sub privirile tatălui său, celebrul Rivaldo. Dar nu a mai fost dorit la Dinamo și-a trebuit să plece.

Brazilianul a marcat de 6 ori în 37 de partide pentru roș-albi, a plecat la Levski Sofia, însă nu s-a adaptat deloc acolo. S-a întors la începutul lui 2019 la Viitorul Constanța, unde a punctat de 4 ori în 15 meciuri. Și Rivaldinho este aproape de a se întoarce în Liga 1, nu la Dinamo, ci tot sub comanda lui Gheorghe Hagi! Sud-americanul își va oficializa plecarea de la bulgari zilele acestea și vrea să revină în România. Chiar dacă, susține sport.ro, are ofertă și din Mexic.

Însă posibilitatea de a se afirma în România, la 24 de ani, mai ales că nu o duce rău din punct de vedere financiar, este mai importantă pentru Rivaldinho. Care, pe vremea când era la Dinamo, a refuzat două oferte din Orient. Oricum, nu va intra în calcule pentru meciul de luni cu elevii lui Eugen Neagoe. Dar se poate lupta cu Dinamo pentru un loc în play-off.

Citește și:

Previous Curg ofertele din Liga 1 pentru Papazoglou. Ce vrea atacantul grec
Next Mesaj superb al lui Montini pentru Halep. Ce vrea italianul de la noul sezon

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *