Rivaldinho: ”Anul acesta ne dorim titlul”


Atacantul lui Dinamo, Rivaldinho, a venit nerăbdător din Brazilia să înceapă treaba la echipa care i-a adus un trofeu în palmares în doar câteva luni petrecute în Ștefan cel Mare. El promite că va face tot posibilul ca echipa să câștiga titlul și își va îmbunătăți execuțiile.

„Anul acesta ne dorim titlul. Nu va fi uşor, pentru că este un campionat dificil, dar sunt sigur că vom face o pregătire bună şi vom avea şanse importante la titlu în următorul sezon. A fost plăcut în vacanţă, am petrecut câteva zile alături de familie, iar acum sunt bucuros că m-am întors, sunt pregătit pentru un nou sezon.

Ne vom antrena cât putem de bine în această perioadă pentru a avea un sezon bun. Sper să joc şi să marchez cât mai mult în următorul sezon. Promit că îmi voi da sufletul pentru Dinamo pe teren pentru a câştiga”, a spus brazilianul.

Rivaldinho a menţionat că tatăl său, Rivaldo, campion mondial cu prima reprezentativă a Brazilei în 2002, va veni în următorul sezon la Bucureşti pentru a-l vedea jucând în tricoul echipei Dinamo.

„Am vorbit cu tatăl meu despre sezonul recent încheiat, este bucuros pentru ceea am realizat aici, la Dinamo. Este mândru de mine, dar amândoi ştim că trebuie să fac mai mult, să progresez pentru a-mi ajuta echipa. Am păstrat două tricouri de-ale mele şi i le-am făcut cadou tatălui meu, a fost foarte fericit pentru că nu avea tricourile clubului Dinamo în colecţia lui. Sper ca unul să îl poarte atunci când urmăreşte meciurile mele.

El trebuia să vină în ediţia trecută să mă vadă din tribună, dar a fost foarte ocupat. În sezonul următor, însă, cu siguranţă va veni la Bucureşti să mă vadă jucând pentru Dinamo”, a adăugat Rivaldinho.

Previous OFICIAL Meciuri tari pentru Dinamo în Slovenia
Next Palic, la CFR Cluj?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *