Rival în campionat: ”Am suferit când a retrogradat Dinamo”


Dinamo are suporteri și la echipele rivale din campionat. Președintele Consiliului Director de la Poli Iași, Cornel Șfaițer, recunoaște că nu i-a picat bine când echipa din Ștefan cel Mare a trecut în eșalonul secund.

”Am suferit când a retrogradat Dinamo. Nu mă gândeam vreodată că mă bat cu Dinamo la revenirea în prima ligă, visam frumos că o să mă bat pentru titlu. Nu doar promovarea e importantă. Contează ca Poli Iași să se mențină în Liga 1, să supraviețuiască.

E posibil un baraj între Mircea Rednic (n.r. – antrenor UTA) și Dinamo. Sunt echipe cu greutate pe locurile de baraj în Liga 1 (n.r. – Chindia și UTA), cu maturitate, și va fi dificil pentru orice echipă din Liga 2 să treacă de baraj. Noi am încercat să ieșim din zona aia, pentru că știam că un meci cu o echipă din Liga 1 va fi dificilă”, a mai declarat Șfaițer.

Eu am declarat că mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo. Pentru debutul de sezon, Dinamo a făcut o figură frumoasă. Știm ce a avut la dispoziție Burcă la începutul sezonului. Iașiul merită o echipă în Liga 1, revenirea Politehnicii.”, a declarat Cornel Șfaițer la finalul meciului Dinamo-Poli Iași, 1-3.

Citește și:

Vrea la FCSB: ”Iau eu clubul”

Previous O veste bună după înfrângerea cu Poli Iași
Next Afaceristul care a virat jumătate de milion de euro în conturi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *