Rival duminică: ”Am mers la Gigi Becali și i-am spus: Sunt dinamovist”


Puțini antrenori ar face acest lucru, să recunoască afinitatea unei echipe, chiar dacă ar putea să piardă bani sau o funcție. Dan Alexa a avut negocieri de Crăciun cu FCSB, când Gigi Becali a avut de ales între el și Teja.

”Eu și când am mers la Gigi Becali i-am spus: ”Sunt dinamovist!”. Am trăit pentru Dinamo și pentru Rapid. E foarte greu să mă pui la Steaua. Eu nu mi-aș pune niciodată un antrenor care a fost împotriva unei galerii.

Mereu am avut o relație foarte corectă afectivă cu Dinamo, niciodată nu s-a pus problema de trădare. Supărarea mea este că cei din galerie…să vă explic. Când am plecat de la Dinamo la Timișoara nu am plecat pentru că aș fi vrut neapărat. Am plecat pentru că Rednic nu mă mai voia. A venit el antrenor, nu m-am certat cu el, venise în vară, iar Gigi Nețoiu mi-a spus că trebuie să plec pentru că nu mă mai vrea Mircea Rednic. Ok. Am găsit Timișoara și am zis că mă întorc acasă, mă liniștesc, foarte bine.

Am tras foarte mult la Timișoara pentru că am fost dinamovist. Niciodată nu mi-am renegat trecutul. Și nu o să o fac niciodată. Am iubit foarte mult Dinamo, într-adevăr. Am tras pentru asta. M-a deranjat foarte mult ce s-a auzit după, că aș fi înjurat eu Dinamo. A fost un episod când am plecat acasă pentru că liderii galeriei m-au înjurat de familie, la un meci cu Vasluiul acasă. Nu eram împăciuitor. Am dat un interviu în care i-am făcut zob pe liderii galeriei de atunci. În momentul ăla ruptura a fost totală între mine și PCH. Mă deranjează foarte mult minciuna și golănia! S-a dat curentul ăsta că am înjurat Dinamo și că m-am lepădat de Dinamo”, a declarat Dan Alexa la GSP Live.

Citește și:

Dan Alexa: ”Eram legat sufletește de Dinamo”. De unde a pornit conflictul cu MM

-->
Previous Apelul oficialilor dinamoviști către suporterii lui Dinamo
Next INTERVIU PREMIUM Juristul CS Dinamo explică EXACT situația stadionului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *