RIDICOL Pentru ce sumă FCSB s-a înțeles cu Dinamo pentru transferul lui Nemec


Oficialii clubului din Ștefan cel Mare spuneau că nu vor să-l vândă la FCSB sub nicio formă pe Adam Nemec și de aceea negociază cu CFR Cluj pentru mutarea slovacului, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa în realitate.

Gigi Becali a declarat că s-a înţeles cu gruparea din Ştefan cel Mare pentru transferul lui Adam Nemec. Finanţatorul negociază acum cu slovacul de 32 de ani, după ce Negoiţă a acceptat oferta de 300.000 de euro, chiar dacă iniţial ceruse 500.000 de euro.

„Acum că domnul Negoiță spune că lasă clubul, pot confirma că ne-am înțeles cu Dinamo pentru Nemec. E adevărat că purtăm discuții cu jucătorul. Nu suntem departe să ne înțelegem. Dar eu, cum am mai spus, nu fac licitații nici cu jucători, dar nici cu alte cluburi”, a spus Becali, pentru Gazetă.

Iniţial, Becali îi oferise lui Nemec un salariu anual de 180.000 de euro, dar, pentru a-l convinge pe atacant, l-a ridicat la 250.000 de euro.

De asemenea, dacă la începutul negocierilor îi promisese o primă de instalare de 30.000 de euro, aceasta a crescut şi ea considerabil, ajungând la 100.000 de euro.

Nemec intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract la Dinamo și ar putea semna cu orice club, urmând ca la finalul sezonului să plece gratis de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

-->
Previous Problemele de la Dinamo erau serioase: ”Negoiță e hotărât”
Next Cine ar putea fi noii investitori ai lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *