Ricci Grigore, optimist: „Era dezorganizare”


Dinamo a început drumul către prima etapă din Superligă. Băieții lui Ovidiu Burcă s-au impus cu 10-2 în fața celor de la Elite Muscelul Câmpulung. Ricardo Grigore a fost titular, după un sezon în care a fost împrumutat la Craiova și Petrolul.

Dinamo nu poate face încă transferuri, însă se bazează pe revenirile jucătorilor împrumutați. Unul dintre aceștia este Ricardo Grigore, care a fost trimis din primul minut pe teren în amicalul de azi. „Mă bucur că m-am întors, că am găsit lucruri frumoase aici și sper să facem o figură frumoasă în Liga 1. Nu știam că mai am contract cu Dinamo. Toate drumurile duc tot înapoi la Dinamo.

Am ținut legătura cu majoritatea colegilor. Urmăream toate meciurile și mă bucur pentru ei, au crescut foarte mult sezonul acesta. Am găsit lucruri pozitive la Dinamo, pornind de la antrenamente până la disciplina din preajma echipei. Am rămas surprins, pentru că în alți ani nu găseai astfel de lucruri. Era o dezorganizare totală, mai ales când a intrat clubul în insolvență. Colegii m-au primit bine, cu majoritatea am crescut la juniori și ne cunoaștem de mici. Va fi un sezon dificil de Liga 1. Liga 1 va fi mult mai dificilă decât Liga 2, dar sperăm să avem o imagine bună, să ne pregătim bine în cantonamentul în care plecăm„, a declarat Grigore.

Dinamo va pleca în cantonament în Slovenia, luni. Acolo, băieții lui Burcă vor juca 3 amicale: cu NK Aluminij, Zalaegerszegi TE și Dinamo Kiev.

Foto: GSP

Citește și

”București a urcat 21 de poziții în topul celor mai bune orașe unde să locuiești”. Care sunt primele 10 din lume

 

Previous Dinamo a făcut SHOW în primul amical
Next Doi jucători au plecat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *