Un jucător vrea să plece de la Dinamo


FANATIK a aflat că Ricardo Grigore, jucător crescut în Acdemia lui Dinamo, a informat conducerea formației din „Ștefan cel Mare” că vrea să plece de la echipă.

Ricardo Grigore (23 de ani) este un produs al Academiei lui Dinamo. Acesta a fost adus la prima echipă a „câinilor” în vara lui 2017 și mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Cel mai probabil, fundașul crescut în Academia lui Dinamo este nemulțumit de faptul că nu a mai primit minute de joc, în ultima perioadă. Acesta a bifat un singur minut în partida Chindia Târgoviște – Dinamo, 0-2, care a contat pentru etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1.

Zilele trecute, Marco Ehmann i-a informat, la rândul său, pe conducătorii lui Dinamo că vrea să părăsească trupa lui Dusan Uhrin.

Dinamo are probleme și la nivelul conducerii

„N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo.

Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare.

Problemele judiciare care ar fi iscate de o retragere sunt neevaluabile, doar de asta n-am avea nevoie. Ar însemna apariția unui nou administrator special, propus de acționari, de Lotus.

Fără a găsi un înlocuitor, nu se putea ca domnul Mureșan să plece, pentru că s-ar opri activitatea clubului. Nu s-ar putea face, de exemplu, plăți fără administratorul special”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.”

Citește și:

Orban îl atacă pe Ciucă: ”Penibile”

-->
Previous Când vor veni investitorii la Dinamo
Next De ce nu mai lucrează Florin Prunea în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.