Ricardo Grigore și Deian Sorescu urmăriți de Capello! Ce-au făcut și ce șanse sunt să prindă Euro 2019


România U21 a jucat astăzi ultimul amical din stagiul iberic, învingând la Marbella reprezentativa U20 a Danemarcei, unicul gol al partidei fiind reușit de Drăguș. Dinamo a avut doi reprezentanți la această partidă. Ricardo Grigore a jucat din primul minut, în timp ce Deian Sorescu a intrat iar pe parcurs, așa cum s-a întâmplat și cu Spania. Fundașul dreapta a evoluat din minutul 70.

”Tricolorii” au fost urmăriți la lucru și de reputatul antrenor Fabio Capello, în ”vizită de lucru” în Spania, pe Costa del Sol. ”Câinii” s-au mișcat bine, de văzut acum dacă vor intra în planurile lui Mirel Rădoi pentru Euro 2019 ce se va desfășura în perioada 16-30 iunie. România va face parte dintr-o grupă cu Anglia, Franța și Croația. Ricardo și Sorescu sunt singurii dinamoviști, momentan, ce pot intra în discuții pentru o convocare. Vor fi nevoiți să tragă foarte tare ca să-l convingă pe selecționer, cel puțin așa reiese din declarațiile lui. Mai ales că Deian de-abia a debutat la formația de tineret.

”Din punct de vedere al stategiei gândite sunt mulțumit. Am acoperit aspectele tactice gândite pentru ambele meciuri. Astăzi mi-au plăcut primele 80 de minute. Chiar le-am spus că pe final și-au pierdut concentrare, toți voiau să marcheze în ultimele 10 minute. Nu am mai fost organizați. Într-un fel e normal, dar ei știu că nu mă uit la astfel de detalii. Valoare individuală trebuie să fie pusă în sprijinul echipei.

Dacă vor încerca să rezolve pe cont propriu, nu e bine. Am încercat să folosesc și jucătorii pe care mă voi baza în campanie următoare, am folosit astăzi 8 astfel de fotbaliști. În mare, la Euro, vor fi cam aceeași jucători pe care i-am folosit pe toată campania”, a comentat Rădoi după meci.

Citește și:

Dinu dă cu ”Guriță” de pământ! Și dur, și ironic: ”Dacă vrei să oprești apa la 3, oprește-o de la parter!

-->
Previous Asta-i lipsea! Ce look a abordat Corbu în Scoția
Next Care mai este situația lui Christovao. Cum s-a descurcat în amical

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *