Ricardo Grigore, reacție după petrecerea cu manele


Ricardo Grigore a vorbit în această seară la finalul unei noi umilințe, de această dată cu Academica Clinceni, 3-1 pentru ilfoveni în Ștefan cel Mare, despre ce s-a întâmplat la acest meci, dar și despre petrecerea cu manele de ziua sa. ”Aveți suporteri cei mai tari, dar voi vreți manele și dați bani la lăutari”, a fost mesajul dur al Peluzei Cătălin Hîldan după meci.

”Gigi Mulțescu nu era foarte încântat, era dezamăgit, trebuie să intrăm în joc, să nu lăsăm capul plecat, că mai sunt 45 de minute. Cuvintele sunt de nefolos în acest moment.

Am văzut și eu, nu vreau să-mi comentez viața personală în spațiul public. Cum am spus, nu vreau să comentez, este viața mea personală și nu vreau să comentez, îmi cer scuze. Cred că se va rezolva această problemă, mi-am primit banii, sunt alte probleme, nu e vorba de bani, mai importantă este evoluția echipei pentru că eu zic că ar trebui să dăm drumul la muncă mai mult că nu cred că am uitat fotbalul.

Ne îngrijorează și pe noi locul pe care suntem, dar cel mai important e meciul de Cupă că avem șanse să mergem în finală. Doar eu știu prin ce momente am trecut anul trecut, am trecut prin momente foarte grele. Doar eu am simțit ce am trăit aici la acest club și nu mai vreau să trec prin asta și anul acesta.

Când vine vorba despre suporteri cuvintele sunt prea mici, sunt niște oameni senzaționali pentru că dau totul pentru acest club, încearcă să-l salveze și să nu dispară un brand cu Dinamo”, a declarat Ricardo Grigore la finalul meciului.

Citește și:

Ante Puljic sună alarma: ”Putem retrograda”

-->
Previous Simbolistica balonului cu aer cald înălțat în timpul meciului Dinamo-Academica Clinceni
Next Ante Puljic sună alarma: ”Putem retrograda”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *