Ricardo Grigore poate ajunge la marii rivali


Ricardo Florin Grigore in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 8 martie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
-->
Rapid a terminat sezonul trecut pe locul al treilea în play-out, dar în următorul an și-a propus țeluri mărețe, după ce luna trecută a venit lângă echipă Dan Șucu. Omul de afaceri a preluat 50 % din acțiunile clubului, cealaltă jumătate aflându-se în proprietatea lui Victor Angelescu, omul care l-a adus pe banca tehnică pe Adrian Mutu.

Și, după ce formația din Giulești, l-a achiziționat de Paul Iacob de la Chindia Târgoviște, stoper reprezentat de Lucian Marinescu, pe lista lui Mutu se află acum fundașul central Ricardo Grigore, component al lui Dinamo. Formația din Ștefan cel Mare a retrogradat la finele sezonului trecut și aproape toți jucătorii și-au găsit alte angajamente.

Potrivit playsport.ro, Mutu îl vrea pe „Richie” și pentru că a colaborat fără cusur la reprezentativa de tineret, condusă în trecut de Adrian Mutu, cel care a fost în cărți și pentru naționala de seniori a României.

„Nu am vrut să mai discut deloc cu antrenorul (n.r. Dusan Uhrin jr.), din moment ce m-a trimis să mă antrenez separat. Era clar că nu mă voia. Nu voiam să ascult explicațiile lui, pentru că nici dorința mea de a rămâne nu mai era. Eu nu am vrut să plec pentru că echipa a retrogradat. Am luat decizia asta înainte. Nu mă mai simt bine deloc la echipă. Toți știau asta. Sper din tot sufletul să se ajungă la o înțelegere, să mă lase să plec măcar pentru niște procente dintr-un transfer viitor. Cine ar da bani pentru jucător care nu a evoluat?”, a Ricardo Grigore, recent la televiziunea Digi Sport.

În ultima vreme, s-a scris și despre un interes pentru Ahmed Bani, tot din partea rivalilor din Giulești. Momentan, tânărul jucător este tot la Dinamo.

Citește și:

Cum s-au pozat Cristi Borcea și Valentina Pelinel la malul mării: ”Proaspăt renovat”

Previous Alexandru Răuță se desparte și el de Dinamo
Next Popa: “Nu am ajuns la un numitor comun"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *