Ricardo Grigore pleaca la FC U Craivoa


Dinamo a ajuns la un acord cu FC U Craiova pentru transferul lui Ricardo Grigore. Fundaşul central urmează să semneze contractul şi va evolua sub comanda lui Marius Croitoru.

FANATIK a aflat că Ricardo Grigore este la Craiova şi urmează să semneze înţelegerea cu FC U. Tratativele dintre cele două cluburi s-au încheiat şi va fi prezentat după ce va parafa contractul.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, clubul patronat de Adrian Mititelu va achita în schimbul lui Ricardo Grigore suma de 60.000 de euro.

Oficialii dinamovişti au confirmat pentru FANATIK transferul lui Ricardo Grigore la echipa lui Croitoru: “Ne-am înţeles! Urmează să semneze cu FC U!”, a fost mesajul conducerii dinamoviste.

„Am vrut să mă duc într-un loc unde să pot să ajut echipa, apoi să urc tot mai mult, să progresez. Mi-am dat un mare restart, sunt încântat, am uitat clipele urâte din carieră. Vreau să devin jucătorul care se anunța. Am avut căderi de formă, oscilații, acum sunt bine.

M-am simțit dorit și apreciat, de la antrenor la patron. Am dat cancel celorlalte oferte, din afară, pentru a semna cu Craiova. Am zis să mă duc undeva unde să-mi fie bine, să mă simt important, să nu dau chix. Sper să-mi demonstrez valoarea în Bănie, să n-am probleme cu publicul. Sunt obișnuit de la Dinamo cu un public agresiv. Eu trebuie să le arăt evoluții bune și atunci va fi bine.

Eu zic că joc la Craiova adevărată, la Știința. Cred că și oamenii din forurile internaționale ne consideră pe noi Universitatea Craiova, cea adevărată… Nu vreau să intru în polemică, să pun paie pe foc. Sper să câștigăm cu cealaltă echipă din oraș, să aducem multe victorii importante fanilor.”

Ce obiectiv are

Play-off, clar, acesta e obiectivul. De aceea am ales Craiova, ca să accedem în cupele europene. Cred că va fi bine. Crede-mă, ce-am găsit aici, nu am întâlnit deloc în România! Rar pe la echipele naționale am văzut asemenea baze precum ce avem noi. O infrastructură wow, tot respectul pentru oamenii care au făcut aceste lucruri. România are nevoie de astfel de baze.

Banii sunt la zi, totul este top. În ultimul an la Dinamo am avut banii la zi, în rest, toată cariera mea, a fost un salariu la 3-4-5 luni. O să fie ciudat, ca să zic așa, să fiu plătit la timp.

Dinamo? Mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce au făcut «câinii» pentru mine, rămâne clubul care m-a crescut în fotbal. Vreau să nu dezamăgesc mai departe. Sper ca Dinamo să revină în Liga 1, îmi doresc din suflet, Liga 1 fără Dinamo nu are același farmec. Chiar și celor de la FCSB nu le pică bine că nu mai există Dinamo în prima divizie”, a declarat Grigore conform GSP.

Citește și:

Explicația complexului din Mamaia pentru tariful de 200 de lei locul pe cearșaf

Previous Jucătorul tocmai a plecat: "Îți mulțumesc, Dinamo"
Next Dinamo scapă de o mare problemă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *