Ricardo Grigore pe picior de plecare


Ricardo Florin Grigore in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 8 martie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dinamo a reușit să le desfacă contractele lui Cătălin Țîră, Michel Espinosa și Răzvan Popa, iar Ricardo Grigore este pe picior de plecare din Șos. Ștefan cel Mare.

Cătălin Țîră, Michel Espinosa și Răzvan Popa sunt istorie pentru Dinamo, după ce conducerea le-a reziliat contractele. Cei trei fotbaliști nu mai intrau în vederile noului antrenor Flavius Stoican – cel de-al doilea dintre ei fiind oricum indisponibil pentru o perioadă lungă.

Următorul pe lista plecărilor este Ricardo Grigore, un alt fotbalist pe care tehnicianul „câinilor” nu vrea să se mai bazeze în continuare.

Ricardo Grigore nu mai este dorit la Dinamo, unde nu a reușit niciodată să se ridice la nivelul așteptărilor. Noul antrenor Flavius Stoican nu a mizat pe el în cele două meciuri amicale din acest sezon, 0-2 cu Mioveni și 2-2 cu Farul, astfel că i-a dat conducerii acceptul să îi caute o nouă destinație.

„Pentru Grigore sunt niște discuții, dar nu este nimic forte concret în momentul ăsta. Au mai fost reziliate contracte. Țîră, Espinosa, Răzvan Popa, contracte care au fost reziliate de comun acord.

La Moldoveanu a fost o decizie de ordin tehnic, n-o să intru în detalii, dar au existat documente justificative și s-a considerat că nu mai este nevoie de el și e mai bine sa meargă în altă parte”, a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Șase fotbaliști a adus Dinamo București în 2022: Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna) și Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

Citește și:

Ana Maria Prodan, mărturisire despre Alexa: ”El e singurul”

-->
Previous Ely Fernandes, pe lista lui Dinamo. Cererea fotbalistului
Next Omul care a ajutat Dinamo are o avere de 500 milioane de euro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.