Ricardo Grigore: „Numai noi ştim”


-->
Ricardo Grigore, fundașul care a jucat foarte puțin pe finalul campionatului a explicat cum au trăit el și colegii săi acest sezon și cum se simțeau atunci când erau criticați.

„A fost o perioadă dificilă, o perioadă grea, dar cred că s-a văzut caracterul jucătorilor în această perioadă şi am demonstrat că suntem caractere cu toţii, cei care am făcut parte din acest grup şi mă bucur că am reuşit să arătăm că suntem fotbalişti profesionişti şi ne respectăm pe noi.

Sper ca lucrurile din vară să se pună la punct şi să plecăm la un proiect sănătos, să stie fiecare ce are de facut pentru că ne aşteaptă un an la fel de dificil cum a fost şi ăsta şi trebuie să știm foarte bine ce va urma. Numai noi ştim ce am simţit şi ce am tras când am fost criticaţi, catalogaţi jucători de liga a doua, a treia, non valori şi tot felul de lucruri”, a spus Ricardo Grigore la Look Sport.

Şi asta e o problemă, nu-ţi primeşti banii o lună două trei şi nu mai joci. E o problemă de mentalitate la noi în România pentru că am avut discuţii cu nişte colegi care au jucat în estul Europei şi mi-au spus nişte lucruri care se întâmplă pe la ei. Nu prea contează că trebuie să câştigi şi să-ţi iei banii, la ei lucrurile sunt normale, banii intră la zi, câştigi, nu câştigi, mai departe te va judeca directorul sportiv sau antrenorul.

La noi în România, e o mare problemă pentru că noi avem mentalitatea «câştigă ca să primeşti banii», dar nu e în regulă. Banii sunt cei negociaţi, în salariu, trebuie să-ţi intre indiferent dacă câştigi sau nu. Dacă nu câştigi, du-te tată la echipa a doua sau la vară reziliem contractul sau nu mai joci, dar nu să nu-ti mai primeşti banii. Nu cred că are legătură una cu alta”, a mai spus Ricardo Grigore.

Citește și:

Și fotbalist, și caracter: ”Era în lot, dar dădea zăpada cu lopata în mână”

Previous Motivele pentru care jucătorii au tras de timp pe finalul meciului
Next Florentin Petre nu refuză FCSB: „Aș merge”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *