--> -->

Ricardo Grigore: ”N-am primit nicio promisiune”


-->
Dinamo a obținut doar un egal din meciul cu Sepsi, 0-0, după victoria din Cupa României, dar din punct de vedere financiar s-au mai rezolvat lucrurile și jucătorii speră să-și încaseze salariul și luni.

”Sperăm să scoatem maxim la meciul următor. Nu am consumat toată energia la meciul cu FCSB, băieții au reușit să alerge și alții, eu zic că ne-am descurcat bine și avem timp să ne recuperăm până la următorul meci. Normal că ne mai gândim la play-off. Așteptăm și ziua de luni, n-am primit nicio promisiune, nu știu nimic (n.r. 15 este zi de salarii la Dinamo). S-au mai rezolvat din probleme, n-au mai fost discuții despre bani, dar să vedem ce va fi în viitor. Sper din tot sufletul să obțină această sumă și să luăm licența. Am emoții, dar poate se vor rezolva lucrurile și va fi bine”, a declarat Ricardo Grigore.

”Dacă așa s-a zis, așa o fi fost. Terenul a fost înghețat la suprafață pentru noi. N-aș mai vrea să discut despre problema cu Voluntari, sunt bucurat că am rămas la Dinamo și că mi s-a oferit din nou șansa să joc. Așa e în fotbal, astăzi joci, mâine nu joci. Eu mă pregătesc și vreau să joc meci de meci. Ușor, ușor aici mi se oferă șanse și vreau să joc pentru echipa asta” Ahmed Bani, jucător Dinamo

Citește și:

Leo Grozavu despre Dinamo: ”Sperăm să se rezolve odată”

-->
Previous Echipele probabile și cotele pentru Dinamo-Sepsi
Next Leo Grozavu despre Dinamo: ”Sperăm să se rezolve odată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.