Ricardo Grigore, genial după meci: ”Și Barcelona trebuie”


Ricardo Grigore a început anul 2020 cum nu se poate mai bine. A primit în sfârșit o șansă să joace pe postul său, fundaș central și l-a răsplătit pe Dusan Uhrin, marcând un gol frumos în această seară.

“Am fost o echipă unită, trebuie să jucăm fără Nistor, că şi Barcelona trebuie să joace fără Messi! Ne aşteptam să dominăm, am avut o pregătire foarte bună. E o victorie importantă, ne dă speranţe la play-off. Am lucrat mult pe parte de organizare, stăm mai bine în teren. A fost extrem de eficienţi în careu, i-am spus lui Fabbrini să forţeze un penalty pentru că erau foarte irascibili cei de la Astra. În sfârşit, mă bucur foarte mult că joc pe postul meu de fundaş central. Evident că mă bucur şi pentru gol. Trebuie să credem până la capăt în play-off. Mă bucur că au venit fanii să investească”, a declarat ”Ricci”.

Mihai Popescu a vorbit și el după meci.

”Sunt trei puncte importante pentru noi. La Dinamo mereu este greu, când intri pe teren trebuie să câştigăm. Presiunea este în plus, dar trebuie să ne motiveze acest lucru.

Mă bucur pentru transferurilor lor şi le urez baftă. Dinamo nu stă în niciun jucător. Trebuie să ne descurcăm cu fotbaliştii pe care îi avem. Este o situaţie unică la noi. Mă bucur că sunt alături de noi. Sper ca alături de ei să ajutăm Dinamo. Am înţeles că o să jucăm cu FCSB aici. E casa noastră până la urmă. Sper să facem un meci foarte bun”, a declarat Mihai Popescu.

-->
Previous Prunea e optimist: ”Nimeni nu avea nicio șansă”
Next Veste MARE pentru ”câini”: ”Se va face”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *