Rezultatul ședinței de la LPF și ce a stabilit Bălănescu


La Dinamo este în continuare focar de coronavirus, cu 21 de cazuri în acest moment, iar Bogdan Bălănescu a făcut presiune la LPF pentru a se găsi o soluție favorabilă pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, și Bogdan Bălănescu, președintele lui Dinamo, au avut o ședință cu privire la situația în care se află, în prezent, Dinamo.

ProSport a aflat ce decizii s-au luat la ședința dintre LPF și Bogdan Bălănescu! Întreg lotul de jucători al lui Dinamo urmează să fie retestat marți. În funcție de rezultate, se va discuta din nou cu DSP în privința ridicării carantinei în care a fost băgat clubul, raportat și la practica altor DSP-uri din țară.

LPF analizeaza inclusiv posibilitatea ca Dinamo să înceapă disputarea partidelor restante încă din acest week-end, dacă primesc acordul DSP. Oficialii lui Dinamo își doresc să joace și să își apere șansele de a rămâne în Liga 1 pe teren, dar cer variante realiste de disputare a jocurilor.

După venirea rezultatelor testelor pe care jucătorii lui Dinamo le vor efectua marți, oficialii formației din „Ștefan cel Mare” vor avea o nouă rundă de discuții cu LPF, scrie PROSPORT.

Citește și:

Sergiu Hanca, reacție sinceră despre Dinamo: ”Ce e asta?”

-->
Previous Sergiu Hanca, reacție sinceră despre Dinamo: ”Ce e asta?”
Next Bălănescu a explicat situația lui Vali Lazăr

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.