Rezultatul anchetei interne de la Dinamo: ”Adevărul gol goluț”


Dinamo este într-o situație extrem de grea după ce 6 jucători importanți au fost depistați pozitiv și nu vor mai putea juca prea curând fotbal, ei fiind în spital în acest moment. Iar ceilalți jucători sunt acasă și încearcă să se antreneze ”online” după programul dat de preparatorul fizic.

”Noi am făcut ancheta noastră internă. Nu găsim nicio breșă că a fost vreun jucător care să fi încălcat normale în vigoare. Inclusiv Ștefan Fara, având contract cu Liceul Mircea Eliade, la cămin, a preferat să nu stea cu restul comunității pentru a nu exista riscul contractării virusului. Lazăr are familia la Ploiești, copii mici. De săptămâni în cap nu s-a mai văzut cu Ștefan Bărboianu(n.r. Bărbăoianu este unul dintre cei 6 fotbaliști de la Petrolul care au fost confirmați cu COVID-19 la începutul lunii iulie. Fundașul ”lupilor” e nașul de cununie al lui Lazăr).

Mrzljak, familist convins, a stat cu soția, n-a ieșit din casă. Mihai Popescu a ieșit o dată până la cabinetul stomatologic al consoartei. Toți au stat în casă sau au fost la antrenamente la Săftica, niciunul nu a umblat brambura. Ricardo Grigore a fost o singură dată la pescuit, atât. Răuță are copil mic, acasă, unde să umble? Nu a fost la petreceri, la întruniri. Nu e vorba că-i apărăm, ăsta e adevărul gol goluț!

În mod normal, nici nu am fi dat nume, dar au apărut în presă atacuri la anumiți jucători, de aceea suntem nevoiți să facem aceste precizări. Nu cerșim întreruperea campionatului, este o situație delicată în privința componenței lotului. Oricine ar fi fost în locul nostru ar fi procedat la fel. Nu uitați că atunci când a fost o propunere de întrerupere a campionatului Dinamo s-a opus, dar gravitatea acestui caz ne determină să ne gândim și la această soluție extremă. Când ne referim la întreruperea campionatului, ne referim exclusiv la play-out”, a declarat Bălănescu pentru GSP.RO.

Citește și:

Nou record de infecții Covid-19 în România! Aproape 800 de cazuri

Previous Bălănescu: ”Suntem aproape de desființare” Detalii importante
Next Veste EXTRAORDINARĂ pentru Dinamo astăzi: ”Au ajuns”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *