Rezultat pozitiv la debutul lui Niculescu în Liga 1


Dinamo și Sepsi au terminat la egalitate, scor 0-0, în primul meci al etapei cu numărul 10 din Liga 1.

Prima repriză a fost greu de privit pentru cei aproximativ 1.200 de fani prezenți pe arena din Ștefan cel Mare. Claudiu Niculescu și Eugen Neagoe au adoptat cartea prudenției. Singurele ocazii de poartă au venit în urma unor șuturi de la distanță. Ambele i-au aparținut lui Nistor, în minutele 29 și 34, și de fiecare dată mingea s-a scurs la mai bine de un metru de poartă.

Partea a doua a fost mai vie. Salomao a avut o bună oportunitate de gol în minutul 72. A scăpat din marcajul fundașilor centrali, și-a făcut mingea spre centru, pe piciorul drept, dar a trimis defectuos. Sorescu a șutat și el periculos 3 minute mai târziu. Niczuly a respins în față.

Sepsi a avut șansa ei. Istvan Fulop a a efecutat periculos o lovitură liberă, iar Tandia a reluat cu capul, întinzându-l serios pe panamezul Penedo.

Niculescu a riscat, l-a introdus pe Subotic și a jucat cu două vârfuri în ultimele 20 de minute, iar Dinamo a presat. Șuturile au curs la poarta lui Sepsi, cu aceeași Salomao și Sorescu actori principali. Dinamo a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 78. Dejan Sorescu a pătruns în careu și s-a prăbușit, dar Marius Avram a lăsat jocul să continue.

A patra remiză din 5 înfruntări între cei doi tehnicieni, Claudiu Niculescu și Eugen Neagoe, o duce pe Sepsi pe poziția a 3-a în Liga 1. Dinamo rămâne în zona play-out-ului, pe 10.

Citește și:

Echipele de start pentru meciul cu Sepsi

-->
Previous Echipele de start pentru meciul cu Sepsi
Next Jucătorii cer întăriri după ce au arătat pe teren cu Sepsi

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE SIRBU
    septembrie 29, 2018
    Răspunde

    Echipa a stat mai bine decit in perioada Bratone, pe deasupra am avut si 2 atacanti in ultima parte . Hanca trebuie trimis in concediu, la fel si Daniel Popa . Speranta moare ultima !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *